Οι Barbers προβλέπουν τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα και styling trends μετά το lockdown 2021.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι ζοριζόμαστε με τα μάλλια μας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου του lockdown.Κανείς από εμάς δεν ήταν σε θέση να επισκεφτεί τον κουρέα του, οπότε τα μαλλιά όλων μας έχουν περάσει από κάποια περιέργα ή αδέξια στάδια ανάπτυξης τους τελευταίους μήνες.
Το πλεονέκτημα είναι όμως ότι πλέον εχούμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα χτενίσματα μας και μαζί την ψυχολογία μας.Εμείς ρωτήσαμε τους αγαπημένους σας κουρείς και είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε όλα τα hairstyles που θα γίνουν πιο δημοφιλή μετά το τέλος της καραντίνας.

1) HIGH TOP SKIN FADE

Όπως και η μόδα έτσι και οι τάσεις σε πολλά χτενίσματα επανέρχονται. Αυτό συμβαίνει και για το high top fade το οποίο ήταν δημοφιλές στη δεκαετία του 80 και του 90 και επιστρέφει το 2021.Αυτό το λουκ χαρακτηρίζεται από ακριβή και καθαρά fades με διαβάθμιση στα πλάγια. Εμείς σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με σγουρή υφή μαλλιών για μια πολύ φρέσκια και κομψή εμφάνιση, η οποία αναδυκνείει πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε πελάτη.

2) HIGH AND TIGHT BUZZ CUT

Τα κοντά ανάγλυφα κουρέματα έχουν ανακάμψει καθ’όλη την διάρκεια 2020 και του 2021 και κατατάσεται στα δημοφιλέστερα.Καθιερωμένο από τον Drake, συχνά θεωρείται ένα αθλητικό κούρεμα εξαιρετικά καλλωπισμένο και ακριβές .Αυτό το ιδιαίτερο στυλ αποτελείται από μικρά μήκη και φαίνεται καλύτερο όταν οι πλευρές διατηρούνται λίγο πιο κοντές από την κορυφή και δίνεται έμφαση στην προσθήκη υφής στην κορυφή των μαλλιών.

3) BUZZ CUT

Αυτό το χτένισμα είναι εμπνευσμένο από το κλασσικό στρατιωτικό κούρεμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζήτησετε από τον κουρέα σας ένα πλήρες ξύρισμα του κεφαλιού. Βέβαια για να κάνετε ένα τόσο κλασσικό κούρεμα σύγχρονο και στυλάτο ,ένα extra tip είναι να αφήσετε επιπλέον μήκος στην κορυφή. Διατηρείστε τις δύο πλευρές και το πίσω μέρος αρκετά ξυρισμένα κοντά στο δέρμα και αφήστε τα μαλλιά στην κορυφή περισσότερο από το συνηθισμένo.

4)BIG VOLUME WITH GROWN OUT SIDES

Πρόκειται για ένα κούρεμα με πολύ όγκο και προσθήκη υφής στα μαλλιά, με ανεπτυγμένο μήκος ακόμα και στις πλευρές του κεφαλιού. Μην φοβηθείτε ένα τέτοιο look,καθώς ένα πιο μακρύ μήκος στα πλαίνα “θολώνει” τις γραμμές και σας βοηθά να συγκαλείψετε το γεγονός ότι ήρθε η ώρα που χρειάζεστε κούρεμα. Όσο μεγαλύτερος ο όγκος ,τόσο το καλύτερο!

5)CLASSIC CUT WITH FORMAL STYLING

Αυτό το στυλ είναι δημοφιλές εδώ και μερικά χρόνια, με τα λεία και καλογυαλισμένα μαλλία χτενίσμενα είτε προς τα πίσω είτε στο πλάι να φαίνονται υπέροχα. Είναι ιδανικό για άνδρες με κανονική προς λεπτή τρίχα. Έαν θέλετε να καινοτομήσετε συνδυάστε το με ένα undercut ή αντί να τα στυλιζάρετε με ένα κέρι ή μια πομάδα για να έχουν υψηλή λάμψη χρησιμοποιήστε ένα ματ προϊόν για να δημιουργηθεί ένα πιο φυσικό φινίρισμα και να προσφέρει πρόσθετη υφή.

6) LONG CURLY HAIR

Οι φυσικές μπούκλες παρέχουν μια σύγχρονη εμφάνιση και μπορούν πραγματικά να κάνουν εντύπωση. Μπορείτε είτε να κράτησετε τον όγκο στην κορυφή ώστε να έρχεται σε αντίθεση με τα μαλλιά στα πλαινά, είτε να αφήσετε ένα ενιαίο μήκος για ένα πιο νεανικό λουκ. Για να τελειοποιήσετε το styling, χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα μους και δουλέψτε τα μαλλία απ τη ρίζα προς τις άκρες. Έπειτα δοκιμάστε τη φυσούνα του στεγνωτήρα σας για να μεγιστοποιήσετε τη ροή αέρα.Τ έλος αν θέλετε να απογειώσετε το χτένισμα με ακόμα περισσότερο όγκο προσθέστε λίγη πούδρα μαλλίων στις ρίζες και είστε έτοιμοι!