ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ?Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε παρατηρήσει πολυ την  συμπεριφορά των  πελατών στο κουρείο / σαλόνι μας στην Αθηνα. Πολύ συχνά οι άνδρες θεωρούν το χτένισμα τους δεδομένο, γίνεται μια δουλειά παρά κάποια Ε & Α. Έχουμε δει τα πάντα, από το ξεθωριασμένο κούρεμα, μέχρι ένα μακρύ κούρεμα ανδρών, έως το κλασικό πλευρικό χωρισμό και το slickback εδώ στο υποκατάστημα μας στους Αμπελόκηπους. Αυτά τα στυλ εξακολουθούν να είναι τάσεις, αλλά θα μπορούσατε να πάρετε πολύ περισσότερα
Όταν βλέπετε έναν καλό στυλίστα, δεν σας πωλούν μόνο ένα κούρεμα, αλλά σας πωλούν επίσης εμπειρία ,γνώση και συμβουλές.

Για παράδειγμα, την τελευταία φορά που πήγατε στον οδοντίατρο, του είπατε ότι χρειάζεστε μια συμπλήρωση του αριστερού σας προ μοριακού και καθαρισμό στους κυνόδοντες σας; Όχι σίγουρα δεν το κάνατε. Πιθανότατα αξιολόγησες την κατάσταση μέσω διαβούλευσης, προτού αποφασίσεις να γίνεις πελάτης εκεί. Γιατί λοιπόν να διατάζουμε τον κουρέα μας να κάνει ορισμένα πράγματα στα μαλλιά μας  χωρίς να μας δώσει  τη συμβουλή του ; Σίγουρα είναι επαγγελματίας και αυτος.

Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε γιατί, και γενικά πιστεύω είναι η  έλλειψη εμπιστοσύνης. Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να εκπλαγούμε, μόλις πριν από 4 χρόνια στην Αθήνα ξοδεύαμε 10 € για ένα κούρεμα και να πάρουμε στυλ παρόμοια με του Ιβάν Ντραγκο στο Rocky και μοικανες.

Εδώ είναι η λύση, βρείτε ένα ανδρικό κουρείο ή σαλόνι που εστιάζει κυρίως στην εσωτερική εκπαίδευση του προσωπικού, στην ανάπτυξη και στη διαβούλευση, και δώσετε την ευκαιρία  στον στυλίστα να σας πει τι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνετε και θα δείτε πόσο καλύτερα θα φαίνονται τα μαλλιά σας.

Αυτό είναι το SHOWTIME , δοκιμάστε οποιονδήποτε από τους στυλίστες μας, σε οποιοδήποτε κλάδο και εγγυόμαστε ότι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα μαλλιά σας !!!
New Age haircuts, fresh haircuts , menstyle2021 ,