Τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2021 – Πώς να επιλέξετε τον μπαρμπέρη σας;

Τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2021

best_MEN_HAIRCUTS_in_Athens_Μπαρμπέρικο_barbeshop_πυργος_αθηνων

Το 2021 βρίσκεται κοντά και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, και οι προετοιμασίες για τα γιορτινά τραπέζια. Φυσικά κάθε σωστός και στιλάτος άνδρας θέλει να ενημερωθεί για τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα του 2021. Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2021 αλλά και χρήσιμες συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τον μπαρμπέρη σας. 

Τα 9 καλύτερα ανδρικά κουρέματα για το 2021

Πριν επιλέξετε το κούρεμα που θέλετε να κάνετε σκεφτείτε αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Το σωστό κούρεμα είναι άλλωστε αυτό που μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση κάθε άντρα. 

  1. Το Crop Top κούρεμα δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα με τα καλύτερα κουρέματα για το 2021. Μοντέρνο και σταθερή αξία σε κούρεμα. Με χαρακτηριστικά του τα κοντά μήκη ή και ξυρισμένα και μεγαλύτερα  μήκη στο πάνω μέρος του κεφαλιού, καταλήγοντας σε μια αρκετά κοντή γεωμετρική φράντζα. Ενδείκνυται για τους άνδρες  που αγαπούν τα πλούσια μαλλιά.
  1. Μακρύ μαλλί στο πάνω μέρος και  ξύρισμα στα πλαϊνά.  Αποτελεί  ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείτε να υιοθετήσετε το 2021, αφήνοντας το μπροστά κομμάτι των μαλλιών πιο μακρύ και  κουρεύοντας  πολύ κοντά, ως και ξυρισμένα το πλαϊνό μέρος. Προτιμήστε όμως να μην τα ξυρίσετε μέχρι πολύ ψηλά.
  1. Τα κουρέματα σε στυλ fade παραμένουν και για το 2021 μεγάλη τάση. Συνήθως το fade κούρεμα γίνεται σε άνδρες με κοντά μαλλιά χωρίς αυτό βέβαια να περιορίζει κάποιον με μακριά μαλλιά να το δοκιμάσει. Υπάρχει το low ή high fade με μαλλιά μέσου μάκρους ή και με μακριά μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Το κούρεμα taper fade είναι ένα πολύ cool και φρέσκο κούρεμα για τους άνδρες. Ενώ υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις fade κουρεμάτων ανάλογα με τα γούστα και το στυλ σας.
  1. Συνεχίζουμε με το Pompadour κούρεμα. Ένα διαχρονικό κούρεμα  με μια κλασσική γραμμή, ιδιαίτερο και ανάλαφρο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Ο Elvis Presley αποτελεί σήμα κατατεθέν του κουρέματος αυτού.
  1. Το side swept κούρεμα έρχεται όλο και πιο δυναμικά στο προσκήνιο. Το κούρεμα αυτό γεννήθηκε στις αρχές του ’50 στα μπαρμπέρικα. Χαρακτηριστικά του η κοντοκουρεμένη φράντζα στο πλάι. Ένα κούρεμα που δεν απαιτεί πολύ χρόνο για να φαίνεται στιλάτο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση, ενώ είναι μια ιδανική επιλογή αν έχετε σγουρά μαλλιά.
  1. Το slick back είναι ένα κλασικό και διαχρονικό κούρεμα που έχει αγαπηθεί πολύ από πολλούς διάσημους. Δεν έχει ηλικία ενώ ταιριάζει στην πλειονότητα των προσώπων. Αν έχετε λεπτά και ίσα μαλλιά σκεφτείτε σοβαρά να υιοθετήσετε το στυλ αυτό.
  1. Σγουρό μαλλί με μακρύ το πάνω μέρος και κοντά τα πλαϊνά. Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά και νιώθετε ότι δε μπορείτε να τα διαχειριστείτε μιλήστε με τον κομμωτή σας και ζητήστε του να σας αφήσει το επάνω μέρος λίγο πιο μακρύ σε σχέση με τα πλαϊνά του κεφαλιού. Ένα φυσικό σχεδόν κούρεμα που ακολουθεί την φορά που μεγαλώνουν τα μαλλιά σας. Πρακτικό και απίστευτα στιλάτο.
  1. Το Medium Male Cut,  γνωστό και πολύ αγαπημένο με μεσαία μήκη και ατημέλητες άκρες. Για όσους επιλέγουν μια κλασσική εμφάνιση με ένα πιο μοντέρνο αέρα.
  1. Το κούρεμα buzz, είναι μια σύγχρονη εκδοχή του γνωστού στρατιωτικού κουρέματος. Ένα κούρεμα πρακτικό, βολικό και εύκολο χωρίς απαιτήσεις styling. Πολλοί διάσημοι, κυρίως ράπερ, το προτιμούν. 

Η σωστή επιλογή μπαρμπέρη

Από πάντα οι άνδρες είχαν μια ιδιαίτερη σχέση με τον κουρέα και μπαρμπέρη τους. Πρέπει να είναι άνθρωπος που εμπιστεύεστε και αισθάνεστε ότι σας καταλαβαίνει και κυρίως σας ακούει. Για τους σύγχρονους άνδρες η περιποίηση σε μαλλιά και μούσι αποτελεί σημαντική και σοβαρή υπόθεση. Φυσικά και δικαιολογημένα καθώς για κάθε άνδρα τα μαλλιά και το μούσι είναι βασικά στοιχεία του χαρακτήρα και της εικόνας του. Αναμφίβολα λοιπόν η επιλογή του κατάλληλου μπαρμπέρη είναι κρίσιμης σημασίας.

Πώς να επιλέξετε τον μπαρμπέρη σας;

Ο ιδανικός για κάθε άνδρα μπαρμπέρης θα πρέπει να συνδυάζει κάποια απαραίτητα χαρακτηριστικά. Αρχικά θα σας πει τη γνώμη του, τι είναι αυτό που θα σας πηγαίνει καλύτερα με βάση τις γωνίες και τις γραμμές του προσώπου σας, είτε μιλάμε για κούρεμα, είτε για περιποίηση στο μούσι. Δεν θα είναι δηλαδή απλά διεκπεραιωτικός, αλλά σαν φίλος θα σας πει την ειλικρινή του άποψη. Ο σωστός μπαρμπέρης είναι κοινωνικός, με χιούμορ και ανοιχτός άνθρωπός περιποιείται επίσης την εικόνα και του και δίνει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια. 

Ο καλός κομμωτής και μπαρμπέρης θα σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές. Θα σας προσφέρει ποιότητα, άψογη τεχνική και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ο χώρος, επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον και σας κάνει να νιώθετε μέλος μια ξεχωριστής κοινότητας. Τα μούσια και η μόδα των hipsters έφεραν ξανά στο προσκήνιο τα μπαρμπέρικα. Εξιδανικευμένοι χώροι όπου ο κάθε άνδρας μπορεί να περιποιηθεί την γενειάδα και το κούρεμα του .Το μπαρμπέρικο είναι ο χώρος των ανδρών, αφιερωμένος σε κάθε άντρα που δίνει σημασία στην εμφάνιση και στην προσωπική του φροντίδα. Δεν αρκεί μόνο να απευθυνθείτε σε κάποιο κουρείο, μπαρμπέρικο που βρίσκεται κοντά σας αλλά και να νιώθετε ότι οι υπηρεσίες που δέχεστε σας καλύπτουν στο μέγιστο.

Τέλος, να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι καλός μπαρμπέρης είναι αυτός που κάνει καλά την δουλεία του αλλά καταφέρνει να σας κάνεις να νιώσετε σαν φίλοι. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η επιλογή του προσωπικού σας μπαρμπέρη αποτελεί μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Best Barbershop in Athens – Μπαρμπέρικο Αθήνα – Αντρικό κούρεμαBest Men Haircuts – Movember