Τα 5 αντρικά κουρέματα που λατρεύουν οι γυναίκες

Τα 5 αντρικά κουρέματα που λατρεύουν οι γυναίκες

Έχετε βαρεθεί τα κοινότυπα κουρέματα και θέλετε να κάνετε μια δυναμική αλλαγή στο στυλ σας που να είναι in fashion; Μια αλλαγή που θα τονώσει την ψυχολογία σας;Αν η απάντηση σας είναι θετική τότε διαβάζετε το σωστό blog.Η μόδα αλλάζει τόσο και για τα 2 φύλα και αυτό σημαίνει πως μια προσεγμένη εμφάνιση περνά αμέσως το μήνυμα πως σε όποια ηλικία και να είστε δεν περνάτε απαρατήρητοι και σίγουρα δεν έχετε παραιτηθεί από την ζωή.


Ποιά είναι όμως φέτος τα 5 ανδρικά κουρέματα που θα είναι must ;


1) MEDIUM SIDE SWEPT- ΗΜΙΜΑΚΡΟ ΜΕ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ

Το Medium Male Cut είναι μια πρόταση κουρέματος η οποία είναι ήδη γνωστή εδώ και δεκαετίες , και αποτελείται από μεσαία μήκη τα οποία όμως έχουν ατημέλητη υφή στις άκρες. Με ενα πολύ όμορφο fade στα πλαϊνά θα αποτελούσε μια εξαιρετική επιλογή για ανδρικά κουρέματα για το 2021 για εσάς που αναζητείτε να εντυπωσιάσετε με μια <<κλασική εμφάνιση >> συνδυασμένη με ένα μοντέρνο τόνο.


2) SIDE BANGS – ΦΡΑΝΤΖΕΣ

Για τους πιο τολμηρούς που απολαμβάνουν τα μεγαλύτερα μήκη στο πάνω μέρος του κεφαλιού η ακόμα καλύτερα για όσους έχουν σγουρά μαλλιά το ιδανικό κόψιμο είναι με side bangs(φράντζες). Ένα από τα Trends of Men’s Haircuts για το 2021.Αν το side bangs κόψιμο συνδυαστεί με ένα fade αυτό θα εξαρτηθεί από την γεωμετρία του προσώπου και κατά πόσο θα ταιριάζει στο σχήμα του.Ζητήστε από τον κουρέα σας να σας βοηθήσει για να βρείτε το ιδανικό μήκος των μαλλιών σας ακολουθώντας το στυλ και την προσωπικότητα σας.

Best Barbershop in Athens – Μπαρμπέρικο Αθήνα – Αντρικό κούρεμα – Best Men Haircuts – Movember


3) BUZZ CUT – ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ

Είναι το πιο αγωνιστικό κούρεμα και το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή. Αγαπημένο για πολλούς γιατί δεν μας βάζει στην διαδικασία να χρησιμοποιήσουμε πομάδα,αλατόνερο,gel ή λακ και να χάσουμε μισή ώρα για να φτιάξουμε το μαλλί.Είναι το πιο κατάλληλο για όσους προτιμούν το κοντό κούρεμα και για τους άντρες με πολύ σγουρή τρίχα που δεν θέλουν να έχουν αφάνα .Το buzz cut έχει προέλευση από την Αμερική και συγκεκριμένα από τον στρατό της , όπου απαιτείται αυστηρότητα στα κουρέματα τους και στην εμφάνιση τους.


4) OUT OF BED (ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ LOOK)

Το ατημέλητο μαλλί αποτελεί τάση τα τελευταία χρόνια. Είναι το μαλλί που λανσάρουν και οι περισσότεροι surfers στον πλανήτη . Ένα νεανικό κούρεμα που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του άνδρα και κυριώς την πιο επαναστατική του πλευρά. Ταιριάζει σε όλα τα είδη προσώπων και ιδανικό προϊόν για να χρησιμοποιήσετε αν επιλέξετε αυτό το κούρεμα είναι το σπρέι θαλασσινού αλατιού..πιστολάκι και αλατόνερο.


5) HIGH & LOW FADE HAIRCUTS

Μοιάζει με το κλασικό Crew cut, αλλά διαφέρει λόγω του διαφορετικού fade.Το σβήσιμο στο πλάι καθώς και στο πίσω μέρος του κεφαλιού το κάνει ιδιαίτερο. Αποτελεί ένα από τα καλύτερα και πιο fresh αντρικά κουρέματα. Ταιριάζει σε ίσια αλλά και σε σγουρά μαλλιά και σε όλα τα είδη προσώπων. Ένα από τα αγαπημένα μας κουρέματα εδώ στο SHOWTIME BARBER CLUB.

To προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν θέλετε και φέτος να εντυπωσιάσετε !