7 Λόγοι για να επισκέπτεστε ένα κουρείο κάθε εβδομάδα

Αφήστε μας να μαντέψουμε…δεν πηγαίνετε σε ένα μπαρμπέρικο περισσότερες από δύο φορές τον μήνα γιατί είτε είναι πολύ ακριβό, δεν είναι στον δρόμο σας, δεν έχετε ελεύθερο χρόνο ή…όλα τα παραπάνω.
Ακομά και εάν όλα αυτά δεν είναι απλά δικαιολογίες δώστε μας μερικό χρόνο για να σας πείσουμε με αυτούς τους 7 λόγους, γιατί πρέπει,αδιαμφισβήτητα,να επισκέπτεστε τον κουρέα σας τουλάχιστον κάθε εβδομάδα.

1.Δεν είναι πάντα εφικτό να κανέτε μόνοι σας το επιθυμητό κούρεμα.

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι δυνατό να πετύχετε ένα κούρεμα με το ίδιο επίπεδο τελειότητας που πετυχαινει ένας επαγγελματίας μπαρμπέρης. Όσο σκληρά και αν προσπαθήσετε να ευθυγραμμίσετε την γενειάδα σας με ακρίβεια, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Σίγουρα μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά και τα γένια σας υπό έλεγχο μια εβδομάδα μετά την επίσκεψη στο κουρείο σας, αλλά καθώς μακραίνουν οι τρίχες σας το αποτέλεσμα δεν προκείται να δείχνει τόσο κομψό και στυλάτο όπως το κούρεμα μετά από τα ικανά χέρια ενός ειδικού.

2.Όσο ο κουρέας εξοικειώνεται με εσάς και τα μαλλιά σας δεν θα υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Είναι προφανές ότι εάν επισκέπτεστε το κουρείο σας κάθε εβδομάδα, ο κουρέας σας θα γνωρίσει πολύ καλά εσάς, την προσωπικότητα σας και μπορεί να σας προτείνει το ιδανικό κούρεμα αναλύοντας τον τύπο των μαλλιών σας και το σχήμα του προσώπου σας. Όντας εξοικειωμένος με όλο το φάσμα των styles θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του και θα μπορέσει να σας βοηθήσει να διαλέξετε το καλύτερο για εσάς. Αντιθέτως, έαν πηγαίνετε για ένα γενικό κούρεμα κάθε τρεις εβδομάδες σε κάποιο κομμωτήριο διατρέχετε τον κίνδυνο να φύγετε από εκεί με ένα άσχημο κούρεμα.

3.Το κούρεμα θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό ενός κομμωτηρίου

Τα κομμωτήρια συχνά προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όσο μεγαλύτερο φάσμα πελατών μπορούν, συμπεριλαμβανομένων ανδρών και γυναικών. Έτσι προσλάμβανουν κομμωτές οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στις βαφές, περμανάντ και άλλες υπηρεσίες τις οποίες οι άνδρες δεν χρειάζονται. Αυτό που χρειάζεστε λοιπόν είναι έναν μπαρμπέρη,ο οποίος είναι εκπαιδευμένος πάνω στα διαφορετικά είδη μαλλιών και κουρεμάτων και γνωρίζει πως να σας κάνει ένα απίστευτο κούρεμα. Το κούρεμα θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό ενός κομμωτηρίου.

4.Θα λάβετε πολλά περισσότερα από ένα απλό κούρεμα.

Έαν επιλέξετε ένα απλό κούρεμα σε ένα κομμωτήριο οι υπηρεσίες που θα λάβετε είναι περιορισμένες όπως ένα κούρεμα και ένα λούσιμο. Αν επισκεφθείτε όμως ένα ποιοτικό κουρείο, οι υπηρεσίες που εστιάζονται στον άντρα είναι ατελείωτες. Από την περιποίηση γενειάδας και τα ξεχωριστά fades μέχρι μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, θα έχετε μια πραγματικά αξιόλογη εμπειρία. Πολλά barbershops στο εξωτερικό,όπως το δικό μας προσφέρουν και άλλες υπηρέσιες όπως περιποίηση προσώπου ή καθαρισμό παπουτσιών για καλο γυαλισμένα παπούτσια.

5.Η ατμόσφαιρα είναι ασυναγώνιστη.

Που αλλού μπορείτε να πάτε για να ξεφύγετε από τα προβλήματα σας, να επισκεφτείτε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον που θα σας χαλαρώσει αλλά να εξυπηρετηθείτε κιόλας ταυτόχρονα; Το κουρείο είναι ένα κατάστημα που τα συνδυάζει όλα μαζί σε ένα, σας δίνει την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον κάλυτερο δυνατό τρόπο. Εξάλλου τι είναι καλύτερο από την μυρωδία μιας ακριβής πομάδας;

6. Θα μάθετε χρήσιμες πληροφορίες και tips.

Ο μπαρμπέρης σου είναι το άτομο που γνωρίζει τα πάντα σχετικά γύρω από τα μαλλιά του άνδρα. Εκείνος θα σου εξηγήσει αναλυτικά τι πρέπει να κάνει στο μαλλί σου καθώς το κάνει, διαφορετικά εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και κάνε εσύ ερωτήσεις που θα ήθελες να μάθεις. Ρώτησε τον για τις νέες τεχνικές styling,τα hair trends και τα προτεινόμενα προϊόντα που θα απογειώσουν το κούρεμα σου. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για καλής ποιότητας προϊόντα εκείνος θα σου υποδείξει ποιο είναι το κατάλληλο για εσένα προσφέροντας σου παράλληλα μια εξειδικευμένη θεράπεια με την οποία θα μπορείς να αναπαραστήσεις το αγαπημένο σου style στο σπίτι.

7.Είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και το πορτοφόλι σας.

Οι τιμές των κομμωτηρίων σας φαίνονται σίγουρα πολύ ελκυστικές. Ένα απλό κούρεμα σε κομμωτήριο μπορεί να σου κοστίσει εώς και 10 ευρώ ενώ στα μπαρμπέρικα η τιμή μπορεί να φτάσει στα 15 ευρώ κατά μέσο όρο. Με τα 15 ευρώ όμως λαμβάνετε ένα συνδυασμο – πακέτο υπηρεσίων όπως κούρεμα και περιποιήση γενειάδας ή ξύρισμα με shaver.Οπότε ακόμα και αν τα μπαρμπέρικα σου φαίνονται πιο ακριβά στην αρχή, στην πραγματικότητα είναι money savers.

Πως να βρείτε ένα barbershop που σας ταιριάζει:

Διαβάστε κριτικές online : Σίγουρα η ιστοσελίδα του κάθε barbershop θα σας πείσει για το πόσο τέλειοι είναι, άλλα εάν θέλετε να μάθετε την πραγματικότητα επισκεφτείτε website όπως το Facebook ή τις αξιολογήσεις στο Google. Είναι γενικά μια πολύ καλή ένδειξη για το πόσο καλό είναι το κουρείο καθώς οι πελάτες θα μοιραστούν μαζί σας εάν είχαν μια κακή εμπειρία