ΚοτσιδΑκια ( cornrows ) διΑρκεια 1 Ωρα

ΚοτσιδΑκια ( cornrows )

Λέγοντας κοτσιδάκια ( cornrows ) εννούμε τον τρόπο πλέξης κατά τον οποίο τα μαλλιά πλέκονται πολύ κοντά στο κεφάλι. Η ροή του πλεξίματος είναι ανάποδη, με σκοπό να δημιουργηθεί μια συνεχόμενη, αυξανόμενη σειρά. Συχνά η πλέξη γίνεται σε ευθείες γραμμές, σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα αλλά και σε ελεύθερα σχέδια.

ΕντυπωσιακΗ εμφΑνιση

Τα cornrows είναι ένα δημοφιλές χτένισμα και για τους άνδρες με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο. Πολλοί  προτιμούν τα Cornrow Patterns ιδιαίτερα διαδεδομένα σε μεγάλους αθλητές του NBA, αλλά και μουσικούς & τραγουδιστές.

ΣυμβουλΕς

  • Ταμπονάρουμε το τριχωτό της κεφαλής με σφουγγάρι βρεγμένο με σαμπουάν, έτσι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα ο αφρός.
  • Τρίβουμε ελαφρά τις ρίζες και ξεβγάζουμε πολύ καλά.
  • Ολοκληρώνοντας το λούσιμο, τυλίγουμε τα μαλλιά με μια πετσέτα και αφήνουμε 30 λεπτά να απορροφήσει τα πολλά νερά.
  • Στεγνώνουμε με πιστολάκι με φορά προς τα κάτω, ή ελεύεθερα στον αέρα.
  • Εφαρμόζουμε ένα serum στις ρίζες μια με δύο φορές την εβδομάδα, έτσι ώστε να διατηρηθεί ενυδατωμένο το τριχωτό της κεφαλής και να αποφεχθούν τυχόν ερεθισμοί.
  • Κατά τη διάρκεια του ύπνου τυλίγουμε τα μαλλιά με ένα μαντήλι ή ιδανικά κοιμόμαστε σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη έτσι ώστε να αποφεύγεται η τριβή των μαλλιών στο μαξιλάρι.

Showtime Athens

ΚοτσιδΑκια ( Cornrows )

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ

SHOW TIME BARBER SHOP

ΕΙπαν για εμΑς

” Η καλΥτερη ΑνδρικΗ περιποΙηση ”

” Πολύ θετικό το ότι μπορείς να κλείσεις ραντεβού από το site και να επιλέξεις και την υπηρεσία που θέλεις. Ο Δημήτρης είναι άψογος και τον ευχαριστώ για το τέλειο κούρεμα και το ωραίο σχήμα στα γένια που μου έφτιαξε! ”

Πάνος

” Ευχάριστοι άνθρωποι, προσεγμένος χώρος και ωραίο κλίμα. Περνάει πολύ απολαυστικά ο χρόνος του κουρέματος κάθε φορά ”

Γιώργος

” Είδαν οι φίλοι μου το αποτέλεσμα και τώρα κανονίζουμε και πηγαίνουμε όλοι μαζί για κούρεμα σαν βόλτα!! Τα παιδιά είναι εξαιρετικά και ο χώρος τους πολύ προσεγμένος. ”

Διονύσης