Πως να βρείτε το ιδανικό κουρείο

Όταν ένας άντρας αναζητά ένα σημείο για περιποίηση και κούρεμα, αναζητά τη φθηνότερη δυνατή επιλογή χωρίς να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του ιδανικότερου κουρείου που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του. Φυσικά μια τέτοια λογική, οδηγεί συνήθως σε δυσάρεστα αποτελέσματα. Η αναζήτηση του φθηνότερου κουρείου δεν θα πρέπει να αποτελεί για εσάς το μοναδικό σας κριτήριο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να ερευνήσετε ώστε να επιλέξετε το ιδανικό κουρείο για εσάς. Παρακάτω ακολουθεί ένας απλός και ουσιαστικός οδηγός για το πως θα το καταφέρετε να κάνετε τη σωστή επιλογή:

Χρησιμοποιήστε τη λύση του διαδικτύου για την έρευνά σας

Το διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια σας. Όμως το να πληκτρολογήσετε απλώς τη φράση “κουρεία στην περιοχή μου” και να επισκεφθείτε το πρώτο κουρείο που θα βρείτε στην αναζήτησή σας, δεν αποτελεί λύση. Συνήθως όταν επιλέγετε μια υπηρεσία με αυτόν τον τρόπο, δεν θα εισπράξετε την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που πραγματικά αξίζετε. Όταν ψάχνετε λοιπόν για κουρείο, θα πρέπει να δώσετε βάση και σε άλλους παράγοντες εκτός από την τοποθεσία σας. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Η τιμή των υπηρεσιών

Κατά την αναζήτησή σας, σίγουρα θα πρέπει να λάβετε υπόψη το αντίτιμο των υπηρεσιών που σας ζητείται για αυτήν την παροχή υπηρεσιών. Θα πρέπει να θέσετε εσείς οι ίδιοι το όριο του προϋπολογισμού που είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε για την περιποίησή σας. Αυτό σημαίνει πως κάποια κουρεία θα αποκλειστούν, διότι θα βρίσκονται εκτός του εύρου τιμών που έχετε θέσει εσείς οι ίδιοι. Ειδικά εάν βρίσκεστε σε μια πόλη όπως η Αθήνα, με τα εκατοντάδες barbershops και τα διαφορετικά εύρη τιμών που προσφέρουν, θα πρέπει να έχετε αποφασίσει εξ’ αρχής τα χρήματα που θα διαθέσετε για το προσωπικό σας κούρεμα.

Η ποιότητα των υπηρεσιών

Πέραν όμως της τιμής, εξίσου σημαντική – αν όχι πιο σημαντική – είναι και η ποιότητα των υπηρεσιών. Οι έξτρα υπηρεσίες, όπως το ξύρισμα ή η συμβουλευτική styling, είναι στοιχεία που σίγουρα κάνουν τη διαφορά και προσθέτουν επιπρόσθετη αξία. Η ποιότητα των υπηρεσιών ενός barbershop φυσικά δεν είναι κάτι το υποκειμενικό. Το αντίθετο μάλιστα. Η εμπειρία των επαγγελματιών, η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και των προϊόντων περιποίησης είναι μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν τη διαφορά. Οι barbers που δίνουν βάση στην ιδανική ανδρική περιποίηση, χρησιμοποιώντας νέα μέσα και τεχνικές, είναι εκείνοι που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους σε επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η φήμη

Η φήμη ενός ποιοτικού barbershop είναι ένα εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό που επηρεάζει σημαντικά την προσέλκυση νέων πελατών. Κατά την έρευνά σας (κυρίως τη διαδικτυακή), θα πρέπει να ελέγχετε και τις αναρτημένες κριτικές του barbershop, ώστε να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την επιχείρηση. Η πληθώρα θετικών κριτικών και ευχαριστημένων πελατών, είναι ένα αρκετά αξιόπιστο κριτήριο ώστε να εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες του εκάστοτε κουρείου. Επίσης οι συστάσεις και τα σχόλια του κοινωνικού σας περίγυρου, είναι αρκετά σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό εάν θα επιλέξετε τις υπηρεσίες ενός barbershop.

Εντοπίζοντας το ιδανικό κουρείο για τις ανάγκες σας

Όταν είστε στην αναζήτηση του ιδανικού κουρείου θα πρέπει να δίνετε σημασία σε λεπτομέρειες που μέχρι τώρα πιθανόν να μην δίνατε. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, το φιλικό κλίμα και οι προσιτές τιμές είναι στοιχεία που αναφέρθηκαν και θα πρέπει να αναζητάτε από το προσωπικό barbershop σας. Μια επίσκεψη στο χώρο του κουρείου φυσικά θα σας δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Σημαντική προσοχή θα πρέπει να δίνεται και στις κρατήσεις ενός κουρείου. Αποτελούν ένα καλό σημάδι σχετικά με τη δημοφιλία του. Η πληρότητα των θέσεων σε πολυσύχναστες ώρες είναι στοιχείο που αποκαλύπτει την εμπιστοσύνη του κόσμου στις προσφερόμενες υπηρεσίες του. Εάν δυσκολεύεστε να κάνετε κράτηση, αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου κουρείου, άρα πολύς κόσμος αναγνωρίζει την ποιότητα που προσφέρει.

Ο χρόνος διάρκειας κάθε κουρέματος ισοδυναμεί με την κατάλληλη προσοχή που δίνεται στο μαλλί του κάθε πελάτη. Ένα βιαστικό κούρεμα λοιπόν, είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη αναξιοπιστίας από την πλευρά του επαγγελματία barber. Τέλος, τα προϊόντα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται αποκαλύπτουν και αυτά με τη σειρά τους το επίπεδο των υπηρεσιών. Θυμηθείτε πως οι μικρές λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά και θα πρέπει να μάθετε να τις εντοπίζετε. Επισκεπτόμενοι το κουρείο Showtime Barbershop, θα συναντήσετε όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέρθηκαν, ώστε να είστε σε θέση να απολαύσετε το ιδανικό κούρεμα που εσείς επιθυμείτε, χωρίς περιττές έγνοιες και χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με διάρκεια με τον προσωπικό σας μπαρμπέρη.